ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΒΛΑΧΟΣ - Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

 

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στα πλαίσια της εγκατάστασης του νέου συστήματος TAXIS στις Δ.Ο.Υ, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κ. Γεώργιος Βλάχος, ενημερώνει τους πολίτες της Ανατολικής Αττικής, για τις αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί για τις Δ.Ο.Υ Παλλήνης και Κορωπίου.

Συγκεκριμένα έως σήμερα το νέο σύστημα TAXIS έχει εγκατασταθεί σε 29 Δ.Ο.Υ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα 17/6 θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του νέου συστήματος και στις ΔΟΥ Παλλήνης και Κορωπίου με αποτέλεσμα αυτές να παραμείνουν κλειστές. Την Τρίτη 18/6 οι συγκεκριμένες Δ.Ο.Υ, θα ανοίξουν τις πόρτες τους στους πολίτες, με το νέο πλέον αναβαθμισμένο σύστημα το οποίο μειώνει το κόστος λειτουργίας και συντήρησης της κάθε Δ.Ο.Υ και δίνει πλέον τη δυνατότητα στους φορολογούμενους, να εξυπηρετούνται από οποιαδήποτε ΔΟΥ της χώρας, αλλά και να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσω σύγχρονων ηλεκτρονικών εργαλείων, όπως οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω internet και οι πληρωμές μέσω τραπεζών.

Τέλος, ο κ. Βλάχος δήλωσε ότι το νέο σύστημα θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, δημιουργώντας διαφανείς σχέσεις στις συναλλαγές μας με το κράτος. Θέλω να πιστεύω κατέληξε, ότι το νέο σύστημα εγκαινιάζει μια νέα σχέση μεταξύ της πολιτείας και των πολιτών, με σεβασμό στις υποχρεώσεις αλλά και στα δικαιώματα όλων μας.