ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΒΛΑΧΟΣ - Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

 

 

 

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επεξεργασίας των πληροφοριών που περιέχονται στις καταστάσεις εμβασμάτων 2009-2011, που διενεργείται από τη Γ.Γ.Π.Σ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Βλάχος.

Συγκεκριμένα, στην απάντησή του ο αρμόδιος Υφυπουργός αναφέρει ότι τα αποτελέσματα της επεξεργασίας των στοιχείων αυτών θα καθορίσουν την περαιτέρω διαδικασία ελέγχου και σύντομα θα κληθούν όσοι δεν δικαιολογούν τα εμβάσματα με τα ποσά που δήλωσαν στις φορολογικές τους δηλώσεις, να δώσουν εξηγήσεις και εφόσον αυτές δεν δοθούν ή δεν είναι ικανοποιητικές, θα καταλογιστούν οι αναλογούντες φόροι.

Επιπρόσθετα, από το ΣΔΟΕ στις 2-10-2012, παραδόθηκε στον Οικονομικό Εισαγγελέα ένα φλασάκι χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο αυτού, ενώ τέλος σημειώνεται ότι η σχετική Λίστα εμβασμάτων, έχει ζητηθεί επίσημα, αρμοδίως από τον Υπουργό Οικονομικών.

 

 

 

 

*Επισυνάπτεται η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών